Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ono čemu je svjedočila u jednom hotelu zasigurno će svakog putnika natjerati da se zabrine čistoćom hotelskih soba.


Gost poslovnog hotela Courtyard Marriott, kada je ušao u sobu koju je rezervirao i skupo platio, neugodno se iznenadio.Ono čemu je svjedočio zasigurno će svakog putnika natjerati da se zabrine čistoćom hotelskih soba.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Poslušajte kakvu je poruku premijer poslao za veliki koncert Vax Live: "Pandemiju ćemo okončati kad svi budu imali mogućnost cijepiti se" Slika nije dostupna VIDEO Upalio kameru i šokirao se: Što pojedine sobarice rade u sobama gostiju?!

Fotografija koja se pojavila na Redditu, a koju je objavila anonimna osoba, prikazuje poruku ispisanu na papiru u kojoj piše: 'Ako čitate ovo, onda sobarica nije promijenila vašu plahtu!'

Poruka se nalazila na krevetu hotelske sobe, između madraca i plahte koja je očigledno bila prljava, a osoba koja ju je objavila, uz nju je napisala 'začulo se nešto kako krcka prilikom sjedanja na krevet, a onda ovo!', prenosi Daily Mail.

Fotografija s porukom brzo se proširila internetom, a iako nije otkriveno o kojem je hotelu riječ, radi se o nekom na području SAD-a. Iz hotelskog lanca Courtyard Marriott koji ima hotele na oko 1000 lokacija diljem svijeta nisu se oglasili u vezi slučaja.