Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eto nam još jednog dokaza da ne bije boj zlaćano oružje, već srce u junaka.


Francuski buldog Jules, neustrašiva ljepotica teška oko devet kilograma, dobila je titulu heroja jer se u petak iskazala kao prvorazredni pas čuvar, zaštitnik svoje obitelji i svog teritorija.

Vezani članci Najbolje društvo Ljepotice pokazale svoje najvjernije pratitelje i objavile preslatke fotke Kratki spoj (Foto: thechive.com) Misle da nešto nije u redu s njihovim psima, uhvatili su ih u baš čudnim pozama

Naime, Jules je u dvorištu obiteljske kuće u Monroviji (Kalifornija) primijetila dva medvjeda, te se bez zadrške dala u obračun unatoč tome što su njezini protivnici bili daleko snažniji.

Istina, medvjedi na koje se namjerila nisu bili stariji od godinu dana i teži od 50 kilograma, ali to svejedno ne mijenja činjenicu da u njoj kuca srce junačko.

Nasmijte se uz još jedan komičan dokaz da nas psi itekako razumiju

Medvjedi su inače u tamošnjim planinskim krajevima prirodni stanovnici, no otkako su požari poharali šume, sve češće i češće prilaze kućama u potrazi za hranom.

Dapače, problem je u tome i što su ih pojedini susjedi počeli hraniti, a što medvjede ohrabruje da se motaju po dvorištima.

"Nije mi svejedno. Ljut sam na te ljude, to ne bi smjeli raditi. Imam dvoje male djece i nisam sretan što se medvjedi motaju okolo", izjavio je vlasnik hrabre Jules David Hernandez, koji je i sam priznao da je ostao šokiran kada je vidio da se njegova ljepotica pretvorila u 'Wolverinea'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook