Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je jači...

FOTO: Šakal dobio po nosu od lešinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šakal i gladni lešinar odmjerili su snage, oko komada mesa, a šakal je izvukao deblji kraj.

Iako je ptica ljubomorno branila svoj komad mesa, šakal je odlučio iskušati svoju sreću, ali lešinar je bio i više nego spreman očitati mu lekciju. nakon početnog odmjeravanja, šakal je krenuo ugristi pticu, no dobio je zauzvrat kljunom po nosu. Njihovu borbu fotografirali su supružnici Lizet i Johann Grobbelaar u prirodnom rezervatu Giant's Castle u Južnoj Africi, prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opljačkana Afrika Nosorozi pred izumiranjem: 'Krivolovci siluju našu zemlju' Slika nije dostupna 10 zemalja s najvećom nezaposlenošću Hrvatska po nezaposlenosti druga na svijetu!

'Sve je počelo kad se šakal pojavio pred lešinarom. Ptica je to primijetila i reagirala iritirano, no nikako uplašeno. Nakon deset minuta odmjeravanja, šakal je odlučio sad ili nikad te se približio lešinaru', ispričao je 40-godišnji Johann Grobbelaar. 'lešinar ga je kljunom opalio po nosu, kad je ovaj krenuo, nakon čega je šakal odmah uzmaknuo. Bilo je uzbudljivo i lešinar ga je stvarno uhvatio za njušku kljunom', dodao je Grobbelaar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene