Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudom preživio

FOTO Samo sa 15 godina prozvan je inspiracijom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac podijelio nevjerojatnu priču dramatičnog gubitka težine koja mu je pomogla da preživi gotovo fatalnu komu.

Jedan 19-godišnji korisnik Reddita, prozvan je inspiracijom nakon što je objavio svoje iskustvo na društvenoj mreži Reddit. Napisao je da je bio 'iznimno debeo' 15-godišnjak, da bi sa 18 godina bio savršeno fit, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na Pešćenici Tinejdžera nakon nastave pretukla skupina mladića, primljen je u bolnicu s teškim ozljedama Jonathan Fielding nije mu bilo spasa "Nijedan pogled nije vrijedan...": 19-godišnjak fotografirao kanjon pa upao u njega

Tome su pomogle očite promjene u životnom stilu koje su uključivali redovito vježbanje i zdravu prehranu. Ali te mjere morao je ukinuti kada se ozbiljno razbolio, dobio je upalu pluća 2013. te je umalo umro. 'Kada sam imao 15 godina, imao sam više od 130 kilograma i život je bio grozan', rekao je.

Nikad je se nije ni sjetila: 'Bila sam šokirana kad su mi rekli da imam kćer'

'Mnogo sam toga promijenio tijekom sljedeće dvije ili tri godine. Izgubio sam 45 kilograma, ali najviše se toga promijenilo posljednje godine, kada sam imao 18 godina. Nažalost, krajem 2013., razbolio sam se. Dobio sam upalu pluća', rekao je.

Završio je u bolnici, pa i u komi 30-ak dana. Kada se probudio iz kome bio je preslab da bi se kretao. Snagom volje počeo je podizati utege od dva kilograma. I to mu je, kaže bilo teško, ali nije želio odustati.

'Prije kome bio sam u formi. Moja pluća i tijelo bili su jaki. Da sam bio pretio, ne bih preživio komu', ispričao je. Liječnici su rekli kako je čudo da je preživio, a misli da su tome doprinijeli dobra prehrana i vježbanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene