Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turist iz Manchestera na odmoru u Walesu nesvjesno je snimio neobičnu prikazu kamerom.


Paul Feehan izabrao je izolirano mjesto pored sela Abersoch na poluotoku Lyn kako bi se odmorio, a kamerom ga je snimao prijatelj. Obojica su mislili da snimaju samo čistu idilu, prenosi Daily Mail.

U vrijeme snimanja, obojica prijatelja izgledaju kao da nisu svjesni prikaze koja se nalazi niti dvadesetak metara pored njih, uz ogradu. Feehan vjeruje da je prikaza iza njega zapravo duh, a na snimci se može primijetiti kako se 'duh' zapravo uopće ne pomiče.

Feehan vjeruje kako je to duh Velšanke odjevene u tradicionalnu velšku odjeću. 'To je vrlo, vrlo čudno. Nikoga nije bilo u blizini u to vrijeme. Kad smo se spuštali do jezerca, nikog nismo vidjeli. Mjesto je bilo potpuno napušteno', rekao je Feehan, potpuno uvjeren da su on i njegov prijatelj bili sami.

'Kad sam vidio snimku, šokirao sam se i odmah krenuo istraživati po internetu. Obrisi sa šeširom i vrsta haljine izgledaju isto kao kod žene odjevene u tradicionalnu velšku odjeću', zaključio je Feehan.

Video snimku velškog duha možete pogledati OVDJE, a nakon toga prosudite sami o čemu bi se tu moglo raditi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju