Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moderno ili očajno?

Da bi privukao vjernike velečasni u crkvi otvorio salon za tetoviranje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ni to ne privuče vjernike onda neće ništa. Tako je razmišljao velečasni Steve Bentley iz jedne crkve u Michiganu. Čak je i sam stavio dvije tetovaže.

Velečasni Bentley otvorio je salon u crkvi koja se nalazi u jednom trgovačkom centru u gradu Flint u Michiganu. Napravio je to kako bi privukao ljude koji se ne osjećaju ugodno u tradicionalnim crkvama i koji inače nikad u njih ne bi stupili. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Ovo je demon" Potresna ispovijest žrtve svećenika pedofila: Pakao je počeo u drugom razredu osnovne - "Tko bi izgubio morao bi se skidati..." Slika nije dostupna "Upali su radikali" VIDEO Pogledajte tučnjavu svećenika i vojnika u crkvi: Jedno pitanje izazvalo je bijes

'Serenity Tattoo' je otvoren od ponedjeljka do subote, od podneva do 20 sati. U njemu rade majstori tetovaže Ryan Brown i Drew Blaisdell a sve je u blizini Bentleyjeva ureda i oltara gdje se obavljaju krštenja.

Njegova crkva ima oko 1.000 vjernika koji je zovu svojom matičnom crkvom i još 500 koji dolaze na mise vikendom. I da, ova crkva je i domaćin dva hrvačka meča, a razmišljaju i o borbama u kavezu. 

Pastor opens tattoo parlor inside Michigan church: fox10tv.com

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene