Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ni to ne privuče vjernike onda neće ništa. Tako je razmišljao velečasni Steve Bentley iz jedne crkve u Michiganu. Čak je i sam stavio dvije tetovaže.


Velečasni Bentley otvorio je salon u crkvi koja se nalazi u jednom trgovačkom centru u gradu Flint u Michiganu. Napravio je to kako bi privukao ljude koji se ne osjećaju ugodno u tradicionalnim crkvama i koji inače nikad u njih ne bi stupili. 

Vezani članci Crkva u Salima, ilustracija Svećenik koji se predstavljao kao policajac opet privukao pažnju: Na župni dvor izvjesio zastavu HOS-a, mještani je gađali jajima Kardinal Josip Bozanić Kardinal Bozanić uputio tradicionalnu čestitku vjernicima: ''Ako želimo vidjeti i stići daleko trebamo biti blizu''

'Serenity Tattoo' je otvoren od ponedjeljka do subote, od podneva do 20 sati. U njemu rade majstori tetovaže Ryan Brown i Drew Blaisdell a sve je u blizini Bentleyjeva ureda i oltara gdje se obavljaju krštenja.

Njegova crkva ima oko 1.000 vjernika koji je zovu svojom matičnom crkvom i još 500 koji dolaze na mise vikendom. I da, ova crkva je i domaćin dva hrvačka meča, a razmišljaju i o borbama u kavezu. 

Pastor opens tattoo parlor inside Michigan church: fox10tv.com