Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikad nemojte stati između čovjeka i njegova ljubimca. Nikad.


Jedna djevojka očito nije čula onu da je pas čovjekov najbolji prijatelj te da će, posljedično, čovjek napraviti apsolutno sve za svog lnajboljeg prijatelja. Tražila je dečka da bira između nje i psa. Ubrzo je na oglasniku osvanuo ovaj oglas.

'Moja djevojka ne voli moju biglicu Molly. Stoga joj moram naći novi dom. Čistokrvna je i iz dobre obitelji. Ima je četiri godine. Voli se igrati. Nije baš dresirana. Ima dugu dlaku pa zahtjeva malo veću brigu, posebno što se nokti tiče, ali obožava kad joj se uređuju nokti. U stanju je lajati cijelu noć, a dok ja radim ona spava. jede samo najbolju i najskuplju hranu. NIKADA te neće pozdraviti na vratima nakon napornog dana niti ti pružiti bezuvjetnu ljubav kad si potišten. Ne grize, ali može biti do zla boga okrutna. Pa... Je li itko zainteresiran za moju 30-godišnju sebičnu, opaku sponzorušu od cure? Dođite po nju! Moj pas i ja je želimo van iz kuće što je prije moguće!

Vezani članci Galeb Pokušali spasiti galeba od udica i smeća, a kad su mislili da je već sve gotovo, uslijedilo je iznenađenje Ovisnost o mobitelima karakterističan je poremećaj 21. stoljeća (FOTO: Facebook/Screenshot) Imate li i vi nekog bliskoga tko vječno bulji u mobitel? Ovaj je odlučio svoju curu brutalno kažnjavati

Starac objavio oglas: Tražim golu spremačicu za 200 kuna po satu

A prije dva dana, autor ovog oglasa nabacio je 'dodatak'.

Žao mi je, ali više nije dostupna, ponovno su je udomili njeni uzgajivači (roditelji). Molly i ja tražimo novu :)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook