Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako je već prilika, zašto se dobro ne zabaviti? Važno je samo da vam sigurnost u svakom trenutku bude na prvom mjestu.


U Raleighu, u Sjevernoj Karolini, nisu navikli na snijeg. U tom je gradu već par centimetara bijelog pokrivača sasvim dovoljno da škole prekinu nastavu, brojni trgovci zatvore radnje, ali i da građani poharaju trgovine kao da se sprema čudo neviđeno.

Vezani članci Ilustracija Ponovno stigla zima: Toplinski val i sušu u europskoj zemlji zamijenio - snijeg Snijeg u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit Ususret prvomajskom vikendu na Sjevernom Velebitu jedna od cesta neprohodna: "Još uvijek su visoki nanosi snijega"

Ipak, ima i onih koji od pahulja ne prave dramu, a svjedoči tome i snimka koja je otkrila da su jednom mladiću za vrhunsku zabavu bile dovoljne skije i prijatelj u automobilu u ulozi vučne službe.

Budući da se u nastavku siječnja i u mnogim hrvatskim gradovima očekuje još snijega, eto i vama ideje kako da iskoristite zimske vremenske prilike.

Važno je samo da kroz kvartovske ulice s kacigom na glavi prolazite u sate kada nema prometa (idealni su vikendi ujutro), da se vozač kreće polako i oprezno, odnosno da je auto osiguran zimskom opremom. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju