Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Facebook novost

FOTO Znate li što se dogodi kada kliknete na OVO?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook je početkom tjedna zamijenio svoju „Hide All“ opciju s jednom mnogo direktnijom, „Unfollow“ opcijom koja omogućava korisnicima blokiranje svih poruka i objava od odabranih prijatelja

Poput prethodne opcije, "Unfollow" opcija omogućava korisnicima blokiranje svojih prijatelja čije objave i poruke ne žele vidjeti, bez da koriste "Unfriend" opciju, zbog koje se mnogi nađu uvrijeđeni. Ono što ovu opciju čini primamljivom korisnicima jest da prilikom odluke da ne želite pratiti svoje prijatelje, isti neće biti obaviješteni o tome.

Za razliku od 'Hide' opcije pomoću koje možete sakriti određenu objavu, zahvaljujući novoj 'Unfollow' opciji, moguće je potpuno eliminirati objave i poruke prijatelja čije ne želite vidjeti na vašem News Feedu.

"Unfollow" gumb nalazi se pored "Like" gumba na Facebook stranici ili pored "Friends" gumba na profilu prijatelja.

Facebookov News Feed uskoro DRUGAČIJI!

"To znači da vi i vaši prijatelji i dalje ostajete prijatelji, no najnoviji sadržaj koji oni prosljeđuju neće se pojavljivati u vašem News Feedu. Cilj ove promjene je pomoći korisnicima da kreiraju svoj News Feed ovisno o vlastitim preferencijama.", Facebookovci su naglasili u e-mailu koji prenosi Reuters.

Svjetska najveća društvena mreža konstantno radi na usavršavanju News Feeda, odnosno početne stranice u koju korisnici imaju uvid prilikom prijave na ovaj popularni društveni alat. Često ove redukcije podrazumijevaju brojne objave, poput onih u pogledu oglašavanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene