Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio ženi

Završena drama u Hollywoodu: Policija bacila suzavac u kuću, sumnjivac se predao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dramatične potjere na području Hollywooda, priveden je naoružani muškarac.

Policija je izvijestila kako je imala nalog za uhićenje 41-godišnjeg Nolana Pereza, osumnjičenog za kriminalne prijetnje. Kada su ga policajci vidjeli oko 10:15 sati te s njim pokušali stupiti u kontakt, Perez je pobjegao u crvenom Nissanu, piše abc7.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

Automobilom se zaustavio ispred srednje škole Oakwood te nastavio bježati pješice. Policija je odlučila blokirati cijelo područje.

Perez je potom ušao u stambeno naselje Magnolia, gdje se skrivao u dvorištu jedne kuće. U jednom se trenutku popeo na krov, gdje je ostao oko 5 minuta, a potom se spustio u kuću te se u njoj zabarikadirao.

Drama u Los Angelesu: Policija u potjeri za naoružanim bjeguncem

Policija je savjetovala stanovnike da ostanu u kućama, a obližnja škola je evakuirana.

Kako bi istjerali osumnjičenog, policija je u kuću u koju se zatvorio, bacila suzavac. Nekoliko minuta kasnije, osumnjičeni je izašao iz kuće nenaoružan i predao se.

Srećom, u ovoj drami nitko nije ozlijeđen. Međutim, policajci tvrde da je tijekom potjere, prema njima u više navrata uperio oružje.

'Tijekom potjere, Perez je uperio oružje prema policajcima nekoliko puta', rekao je zapovjednik policije Andrew Smith. Sada se istražuje je li 41-godišnjak tijekom toga ispalio koji hitac.

Osumnjičeni Perez s policijom je imao posla, jer je optužen za uhođenje i kriminalne prijetnje. Navodno je nekoliko puta prijetio jednoj ženi u El Serenu, između 19. svibnja i 6. lipnja. Nije poznato u kakvom je odnosu s tom ženom. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene