Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Teroristička prijetnja'?

Drama u Los Angelesu: Policija u potjeri za naoružanim bjeguncem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac kojeg policija traži zbog prijetnji pobjegao je na područje Sjevernog Hollywooda naoružan automatskom puškom. Policija je zatvorila nekoliko škola na tamo području.

Prema nekim izvješćima manijak je onda sišao s krova i pobjegao u jednu zgradu. Potjera još uvijek traje, a na mjesto su poslani i posebni policijski odredi s psima.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Policija kaže da imaju nalog za uhićenje muškarca zbog 'terorističkih prijetnji'. potjera za njim počela je u 10:15 minuta po lokalnom vremenu u dijelu Los Angelesa koji se zove Hollenbeck. Osumnjičeni, čiji identitet policija nije otkrila, bježao je policiji automobilom, a tijekom potjere izazvao je i nekoliko sudara, te policiji prijetio oružjem, piše ABC7.

Pobjegao je na područje Sjevernog Hollywooda i sakrio se u jedno od dvorišta nakon čega se popeo na krov. Tamo je stajao nekoliko minuta, a zatim je sišao. Policija vjeruje da je osumnjičeni u jednoj od kuća, ali nije poznato ima li u kući i osoba koje tamo žive.

Policajci ubijeni dok su ručali pizzu, jedan od njih je Igor Soldo

Policija je zamolila lokalno stanovništvo da ostanu u svojim kućama, a nekoliko škola u okolici je zatvoreno. Stanovništvo je upozoreno da je bjegunac naoružan i opasan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene