Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grand Forks

Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika

Zrakoplovna baza, ilustracija
Zrakoplovna baza, ilustracija Foto: Getty Images
Osiguranje je pretreslo sve prostorije u zrakoplovnoj bazi u Sjevernoj Dakoti nakon što je zbog pucnjave kompleks zatvoren.

Pucnjava se dogodila blizu medicinskog centra zrakoplovne baze u Sjevernoj Dakoti oko 13 sati po lokalnom vremenu. Grand Forks baza na društvenim mrežama objavila je kako u incidentu nema ozlijeđenih.

Dave Stromberg, glavni zamjenik šerifa u okrugu Sjeverne Dakote, potvrdio je kako rukovodstvo baze nije prijavilo slučaj te da se policiji nisu obratili za pomoć. Kako prenosi Washington Post, nitko od dužnosnika u bazi nije htio komentirati incident.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, DP DP i partneri imaju 14 mandata Pljesak i euforija u Domovinskom pokretu, Penava održao govor: "Nadam se da ćemo krojiti sudbinu Hrvatske"

Pročitajte i ovo Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Na službenoj web-stranici baze stoji da je 2200 ljudi stacionirano i raspoređeno u 319. izvidničko krilo koje se ondje nalazi.

U bazi Grand Forks provode se zračne i svemirske operacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene