Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač uhićen

VIDEO Masovna pucnjava u SAD-u: Četvero ubijenih i više ozlijeđenih, među ustrijeljenima maloljetnici

Pucnjava u Kingsessingu - 3
Pucnjava u Kingsessingu - 3 Afp
Aktualno Galerija Pucnjava u Kingsessingu - 3 Pucnjava u Kingsessingu - 3 Foto: Afp Pucnjava u Kingsessingu - 4 Pucnjava u Kingsessingu - 4 Foto: Afp Pucnjava u Kingsessingu - 2 Pucnjava u Kingsessingu - 2 Foto: Afp +0 Pucnjava u Kingsessingu - 1 Galerija 1/4 >>
Četiri osobe su ubijene i još četiri su ozlijeđene u pucnjavi u Philadelphiji, a napadač je uhićen, izvijestili su u ponedjeljak navečer lokalni mediji pozivajući se na policiju.

Glasnogovornik philadelphijske policijske uprave potvrdio je Reutersu da je bilo "više žrtava vatrenog oružja", ali je rekao da više detalja zasad nije dostupno.

Policija je nešto prije 21 sat u ponedjeljak, 10 minuta nakon što su gradom odjeknuli pucnjevi, izvijestila o uhićenju osumnjičenog muškarca koji je nosio balistički prsluk, dodavši da su pušku i pištolj pronašli u obližnjoj ulici, piše The Philadelphia Inquirer.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tri stotine šatora FOTO Procurile zabrinjavajuće fotografije: U Bjelorusiji niče golemi vojni kamp za vagnerovce?

Prema izvještajima Inquirera i philadelphijske televizije WPVI, podružnice ABC Newsa, dvoje ustrijeljenih su maloljetnici, ali nije jasno jesu li oni među mrtvima.

Još nema jasnijih pojedinosti o oružanom napadu. Mediji navode da se pucnjava na jugozapadnom dijelu Philadelphije, u Kingsessingu.

Pročitajte i ovo Josip Brozičević, HGSS - 2 Brojne intervencije HGSS-ovci imaju pune ruke posla i ljeti, pročelnik otkrio detalje jedne akcije: "Bilo je teško. Pronašli smo ga idući dan oko 13 sati..."

Pucnjava se dogodila dan nakon što su u gradu Baltimore, u Marylandu, ubijene dvije osobe, a 28 ozlijeđeno tijekom kvartovske zabave. Policija je izvijestila da još uvijek traga za više osumnjičenih za tu pucnjavu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene