Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrožavanje djeteta

Roditelji iz pakla: Zaključali dječaka u ormar i izgladnjivali ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac i trudna maćeha, uhićeni su u Teksasu, nakon što su navodno zaključanog držali petogodišnjeg sina u skučenoj prostoriji ispod stubišta.

Nakon žustre svađe između 24-godišnjeg Bradleyja Bleimeyera i njegovog 16-godišnjeg posinka u kući u Teksasu, pozvana je policija. Osim posvađanih, momci u plavom ondje su otkrili i zaključan prostor ispod stubišta u kojem je bio madrac, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Provjereno: sustav je ogoljen - 5 Priča provjerenog ''Ne znam hoću li ikad plakati kao tada'': Potresna ispovijest Mihaele o agoniji koju je prolazila kao dijete Tatjana Katkić Stanić Preminulo dijete Tragedija na istoku Hrvatske mogla je biti spriječena? ''Nije se čekalo dvije godine''

Tinejdžer je ispričao da se s očuhom posvađao jer je Bradley zaključavao svog petogodišnjeg sina u skučeni prostor. Bradleyeva žena Tammi Bleimeyer (33) pobjegla je od kuće s dječakom, prije nego su došli policajci.

VIDEO Skrivena kamera: Dadilja tukla dječaka kako bi 'ispravno odrastao'

Kada je policija pronašla Tammi i petogodišnjeg dječaka, njezinog posinka, odvezli su ga u bolnicu. Ondje je otkriveno da je dječak zadobio ozljede. Na leđima je imao posjekotine, modrice, a bio je i pothranjen.

Tammi je optužena za ugrožavanje djeteta i puštena je uz jamčevinu. Nekoliko dana prije nego se dogodio incident, Bradley je bio optužen za provalu i oslobođen je uz jamčevinu. I on je kao i Tammi u ovom slučaju optužen za ugrožavanje djeteta.

Skrb nad dječakom preuzela je socijalna služba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene