Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roditelji dvogodišnjeg Vladislava ostali su u šoku nakon što su vidjeli kako dadilja postupa s njihovim sinom kad nikoga nema u blizini.l


Ruskinja Julia Gotz postala je sumnjičava nakon što je zamijetila promjene u ponašanju svog dvogodišnjeg sina. Dječačić je postao sramežljiv i povučen te je njegova majka odlučila postaviti skrivenu kameru ne bi li vidjela što se događa dok ga čuva dadilja, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Sberbank u Rusiji, ilustracija Talačka kriza u Rusiji: Uhićen muškarac koji upao u banku i zatočio zaposlenike Luda Rusija Putin je mačji kašalj, objavljeni pravi razlozi zbog kojih se ljudi zapravo boje Rusije

Pregledom snimljenom materijala Julia je naletjela na scene koje su je šokirale. 45-godišnja dadilja dječaka je opetovano tukla, potom vikala na njega ukoliko bi plakao te ga zaključavala u sobu za kaznu.

Dadilja streamala seksualno zlostavljanje petogodišnje djevojčice

Dadilja je u svoju obranu rekla kako ga je tukla jer je bila od stresom i jer je htjela da dječak odraste na ispravan način. 'Volim tog mališana kao da je moj vlastiti', rekla je dadilja Galina Sičeva.

Dječakova majka kaže kako za njeno ponašanje nema opravdanja, a dio snimljenog materijala procurio je i u javnost, Upozoravamo kako bi neki čitatelji ovu snimku mogli smatrati uznemiravajućom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook