Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u šoku

VIDEO Skrivena kamera: Dadilja tukla dječaka kako bi 'ispravno odrastao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji dvogodišnjeg Vladislava ostali su u šoku nakon što su vidjeli kako dadilja postupa s njihovim sinom kad nikoga nema u blizini.l

Ruskinja Julia Gotz postala je sumnjičava nakon što je zamijetila promjene u ponašanju svog dvogodišnjeg sina. Dječačić je postao sramežljiv i povučen te je njegova majka odlučila postaviti skrivenu kameru ne bi li vidjela što se događa dok ga čuva dadilja, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Pregledom snimljenom materijala Julia je naletjela na scene koje su je šokirale. 45-godišnja dadilja dječaka je opetovano tukla, potom vikala na njega ukoliko bi plakao te ga zaključavala u sobu za kaznu.

Dadilja streamala seksualno zlostavljanje petogodišnje djevojčice

Dadilja je u svoju obranu rekla kako ga je tukla jer je bila od stresom i jer je htjela da dječak odraste na ispravan način. 'Volim tog mališana kao da je moj vlastiti', rekla je dadilja Galina Sičeva.

Dječakova majka kaže kako za njeno ponašanje nema opravdanja, a dio snimljenog materijala procurio je i u javnost, Upozoravamo kako bi neki čitatelji ovu snimku mogli smatrati uznemiravajućom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene