Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buknulo na šalterima

VIDEO Zastrašujući požar progutao cijeli terminal na aerodromu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na šalterima međunarodnih odlazaka aerodroma u Nairobiju buknuo je veliki požar s kojim su se vatrogasci borili pet sati. Šteta je ogromna, ali ozlijeđenih nije bilo.

Veliki požar buknuo je u međunarodnoj zračnoj luci u glavnom gradu Kenije Nairobiju, pri čemu nije bilo ljudskih žrtava.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Zrakoplovne kompanije su morale otkazati ili preusmjeriti međunarodne letove. Požar je buknuo ujutro na šalterima međunarodnih odlazaka međunarodne zračne luke Jomo Kenyatta i nakon pet sati stavljen je pod kontrolu.

>> EKSPLOZIJA PLINA U ZGRADI: Poginulo najmanje 12 osoba!

Kenijsko predsjedništvo je najavilo nastavak domaćih i teretnih letova kasnije tijekom dana jer piste nisu zahvaćene požarom. Međunarodni letovi trebali bi biti obnovljeni u četvrtak iz terminala za domaće letove.

Nekoliko sati ogroman plamen i oblaci dima uzdizali su se u nebo, a svjedoci su rekli da su se srušili dijelovi zgrade zračne luke.

Za sada nema podataka o stradalima, rekla je glasnogovornica kenijskog Crvenog križa. Prema priopćenju glasnogovornika kenijskog predsjednika Uhurua Kenyatte nitko nije izgubio život. Predsjednik je tijekom jutra došao u zračnu luku.

Još nije utvrđen uzrok požara, ali šef kenijske policije je najavio da je pokrenuta istraga.

Letovi predviđeni za Nairobi su usmjereni na druge zračne luke, među kojima i na Mombasu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene