Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažna bujica

VIDEO Snimke apokalipse u susjedstvu: Podivljala rijeka nosi automobile kao od šale

Bujica u Srbiji
Bujica u Srbiji Foto: Screenshot/twitter
Rijeka Belica u Srbiji nakon velikih poplava izazvala je jaku bujicu koja je uspjela odgurati i automobil. Dio stanovnika mjesta Jagodina je evakuiran.

Zbog neprekidne kiše koja je tijekom noći padala u srpskom gradu Jagodina, došlo je do alarmantne situacije jer je rijeka Belica dosegnula kritičnu razinu, a građani su cijelu noć branili svoje kuće od poplava.

Belica je toliko narasla i divljala da je uspjela uništiti sve zelenilo, pa čak i odnijeti automobil. Zabrinuti mještani javljali su da je Belica odnijela nekoliko automobila. Vatrogasci i spasioci čamcima su evakuirali dio stanovnika.

 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna poplave u Srbiji VIDEO Nestvarne snimke: Muškarac se beogradskim ulicama provozao u čamcu, proglašeno izvanredno stanje

Pročitajte i ovo Poplave u Obrovcu i Gračacu - 3 veliki gubici Župan proglasio prirodnu nepogodu za Obrovac i Općinu Gračac, čekaju se procjene štete

"Kiša pada i samo se možemo moliti Bogu da grad ne bude poplavljen. Situacija je užasna", kažu zabrinuti građani, prenosi Nova.rs.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene