Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poplave u Srbiji

VIDEO Nestvarne snimke: Muškarac se beogradskim ulicama provozao u čamcu, proglašeno izvanredno stanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proglašeno je izvanredno stanje u 35 općina u Srbiji zbog snažnih poplava. Urušen je dio mosta, poplavljen je dio Kliničkog centra...

Dijelovi Srbije su pod vodom. Izvanredno stanje proglašeno je u 35 gradova i općina. Srušio se dio mosta u Adranu kod Kraljeva, poplavljen je dio Kliničkog centra u Kragujevcu, a u Koceljevu ulice izgledaju kao nabujale rijeke, piše Nova.rs.

Građani glavnog grada su bijesni i za stanje krive vlasti. Upozoravaju da Beogradom vlada mafija koja uništava infrastrukturu.

Drugi su se odlučili ne nervirati i situaciji pristupiti na humorističan ili pak ironičan način. Jednog muškarca snimili su kako ulicom plovi u čamcu. "Nebeski narod", napisao je autor videa.

Društvenim mrežama šire se i snimke iz Kraljeva na kojima se vide poplavljene ulice. Poplavljen je i podrum kirurškog odjela Kliničkog centra u Kragujevcu.

I u Koceljevi su ulice poplavljene.

Pročitajte i ovo Poplave u Obrovcu i Gračacu - 3 veliki gubici Župan proglasio prirodnu nepogodu za Obrovac i Općinu Gračac, čekaju se procjene štete

"Apelirali smo ranije da se napravi novi most, ne da se rekonstruira ili prepravi, nego da se napravi novi, da se taj grkljan dolje proširi da ne poplavi. Prošli put smo bili poplavljeni, ovaj put nismo bili samo zahvaljujući nama mještanima. Noćas je bilo tri-četiri sata žestoke borbe, doslovno je sve visjelo o koncu da 300-400 kuća bude poplavljeno i da svi imaju dva metra vode u kućama. U minutu do 12 smo se ovaj put spasili, ako se ovo ponovi, pitanje je kako ćemo", rekao je Milan Sretović za Novu.rs.

Pod vodom su i Brus i Medveđa, dok je u gradu Aleksandrovcu voda nosila automobil.

Zbog obilnih padalina došlo je do odrona kamenja kod tunela Šargan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene