Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca starice objavila snimku

VIDEO Šokantna snimka iz BiH: Njegovateljica zlostavljala staricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj je snimku snimila u tajnosti jer su posumnjali na zlostavljanje nakon što im se starica požalila na njegovateljicu.

Šokantna snimka stiže iz Sarajeva koju je snimila obitelj starice oboljele od Alzheimerove bolesti. Snimku su objavili na You Tubeu, a staricu su povjerili Agenciji za kućnu njegu, piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu

'Naša namjera bila je onemogućiti tu ženu da više ikoga 'čuva' na ovakav način. Može se dogoditi da ona, nakon što smo joj dali otkaz, ode u drugu kuću. Slučaj nismo prijavili policiji, jer smatramo da je pravda u našoj zemlji prespora za ovakve slučajeve, a iz istog razloga nećemo ju ni tužiti', rekla je kćer starice za Klix.ba.

>>Policija elektrošokerom 'smirivala' staricu

Starica se i ranije žalila na njegovateljicu, no s obzirom da boluje od Alzheimerove bolesti, obitelj je sve uzimala s rezervom. No, ipak su odlučili postaviti kameru kako bi provjerili što se točno događa. Nakon posljednjeg napada koji je snimljen, starica je zadobila modrice i manju posjekotinu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene