Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepozvani gost

VIDEO Kad se sam pozoveš na feštu!: Golema zvijer upala na zabavu i odlučila se počastiti za švedskim stolom

Medvjed na zabavi
Medvjed na zabavi Foto: Screenshot/TikTok
Crni medvjed upao je na zabavu u gradu San Pedro Garza García na sjeveroistoku Meksika i odlučio se počastiti za švedskim stolom.

Medvjed je ušetao na zabavu, koja se održavala u jednom meksičkom gradu i odmah pojurio do švedskog stola gdje je neko vrijeme istraživao ponuđenu hranu prije nego što se odlučio za jedno od glavnih jela. 

Šokirani gosti i ugostitelji gledali su nevjerojatan prizor, a sve to otkrio je video koji je objavljen na društvenim mrežama.

Video pokazuje medvjeda kako se gosti, zatim u jednom trenutku kratko zastaje, očito zbog punog želuca, prije nego što nastavlja uživati u hrani.

Pročitajte i ovo Medvjed na plaži Neobični posjetitelj VIDEO Crna zvijer odlučila posjetiti plažu punu ljudi i okupati se: "Živim ovdje cijeli život i nikad prije nisam vidjela ovakvo nešto"

 

@ajferoli #osogoloso #osocomelon #sanpedro ♬ sonido original - Adrian

 

 

 

Video je izazvao veliki interes na društvenim mrežama, a jedan od korisnika je rekao da životinja zaslužuje pivo, dok je drugi rekao da medvjed nije htio propustiti dobru hranu.

Pročitajte i ovo Medvjed na šetnici USPAVLJIVANJE NIJE BILO MOGUĆE Odstrijelili medvjeda koji je uplašio stanovnike Kostrene: "Podivljao je, počeo raditi probleme... Penjao se ljudima na balkon"

TikToker se našalio da su organizatori zabave sami krivi što se ovakvo nešto dogodilo, jer ga nisu pozvali, a on sigurno živi u blizini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene