Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispituju se roditelji

Tragedija u susjedstvu: Jednogodišnja djevojčica pronađena mrtva u automobilu, nisu je mogli spasiti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Jednogodišnja djevojčica pronađena je mrtva u automobilu u Italiji. Prema očevicima, djevojčicu je navodno samu u automobilu ostavio jedan od roditelja. U tijeku je istraga kako bi se rekonstruirala cijela priča.

Prvi koji su ugledali djevojčicu u automobilu u Rimu bili su vojnici oružanih snaga prisutnih u susjedstvu. Jedan od njih navodno je razbio staklo na automobilu i pokušao joj pružiti prvu pomoć. Tada su stigli liječnici hitne pomoći i pokušali su je reanimirati, ali nažalost bez uspjeha.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav nemar Beba je umrla u kipućem autu: Roditelji je ostavili tri sata samu, otišli na misu

Automobil u kojem je pronađeno tijelo djevojčice bio je na parkiralištu u blizini jedne stambene zgrade. Karabinjeri sumnjaju da je djevojčicu u autu ostavio jedan od roditelja koji ju je trebao ostaviti u vrtiću te su oboje odvedeni na ispitivanje. Također se ispituju i njihovi poznanici ne bi li se utvrdilo kakvo je bilo njihovo ponašanje prema djetetu, piše Corriere della Sera.

Pročitajte i ovo Ilustracija jug francuske Strašna tragedija: Dijete pronađeno mrtvo u užarenom automobilu, otac ga trebao odvesti u vrtić

Prema prvim nalazima, čini se da je smrt nastupila najmanje nekoliko sati prije nego što je djevojčica pronađena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene