Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namjeravao ih prodati?

Uhićen muškarac s koferom punim pozlaćenih fetusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hok Kuen Chow, Britanac rođen na Tajvanu, uhićen je u Bangkoku zbog sumnje da je prodavao dječje fetuse.

Fetusi, koji su pronađeni u Hokovoj prtljagi, osušeni su i premazani zlatom, piše Huffington Post. Britanac je priznao da ih je kupio za 4000 funti, a namjeravao ih je prodati na Tajvanu, gdje bi za njih zaradio šest puta više.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preživjeli 12 tjedana Bila trudna s 10 djece u isto vrijeme, sve ih izgubila Slika nije dostupna Jezivi pronalazak Strava: Pronađeno 248 fetusa u bačvama

Naime, klijenti koji ih kupuju vjeruju kako će im pozlaćeni fetusi donijeti sreću i bogatstvo, a koriste se i u magijskim obredima. Policija je izvijestila kako su fetusi stari između dva do sedam mjeseci, a uz to što su pozlaćeni, neki su na sebi imali i religijske tetovaže. 

Njihovo porijeklo još uvijek nije poznato.Moguće je da su fetusi prošli 'Kuman Thong' ritual u kojem se neželjene bebe kirurški izvade iz majčine maternice, a zatim se tijela suše, lakiraju i prekrivaju zlatom, umjesto da se pokopaju.

Hok Kuen Chow prijeti kazna zatvora od jedne godine, a neće izbjeći ni novčanu kaznu.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene