Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakularna pljačka

U tunelu presreli taksi i ukrali ženi torbicu s 38 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopovi su za svoj pothvat iskoristili prometnu gužvu.

Grupa lopova presrela je taksi na putu između Pariza i zračne luke Charles De Gaulle te putnici ukrala Chanel torbicu u kojoj je bio nakit vrijedan 38 milijuna kuna (5 milijuna eura).

Drska krađa dogodila se u srijedu tunelu dugom 1,3 kilometra kojim se najčešće koriste oni koji putuju od aerodroma do Pariza, a prepadi na putnike su dosta česti. Lopovi su ovaj put iskoristili prometnu gužvu i razbili staklo na prozoru automobila te oteli torbicu putnici koja je inače kolekcionarka nakita s Tajvana, piše Sky News.

Nije poznato je li se lopovima posrećilo ili su znali za vrijedne predmete u Chanel torbi. Među njima je bio i jedan prsten vrijedan 1,2 milijuna kuna. Nakit je trebao biti izložen u pariškom Muzeju moderne umjetnosti. Policijski izvor kazao je kako će nakit teško biti prodati bez dobrih veza jer je riječ o 'stvarno posebnim komadima'. Pljačkaši su najčešće 'lokalna ekipa' kojima je poznato područje te uspiju pobjeći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Krađa u Jastrebarskom - 3 Donosi Dnevnik Nove TV VIDEO Pogledajte snimku spektakularne krađe u Jastrebarskom: U 120 sekundi nestalo 150 tisuća eura

Trezor u Londonu sa 600 milijuna kuna 'ispraznili' Balkanci!

U istom tunelu i na gotovo isti način 2010. opljačkana je kćer gradonačelnika Kijeva kojoj je također ukradena torbica s nakitom vrijednim više od tri milijuna kuna. Nastradao je i sin saudijskog princa koji je prošle godine bio žrtva spektakularnog oružanog prepada u kojem je ostao bez vrijednosti 1,8 milijuna kuna.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene