Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u SAD-u

U padu helikoptera poginuli lider opozicije i bogati biznismen; kći pilota uspjela pobjeći prije eksplozije

Helikopter je u potpunosti izgorio (Screenshot APTN)
Helikopter je u potpunosti izgorio (Screenshot APTN)
Aktualno Galerija +0 Helikopter je u potpunosti izgorio (Screenshot APTN) Galerija 1/1 >>
U padu helikoptera u Novom Meksiku poginulo je pet osoba, među kojima i bogati biznismen iz Teksasa Charles Burnett III. te opozicijski lider iz Zimbabvea Roy Bennett.

Grupa prijatelja, među kojima su bili i poznati bogataš i filantrop iz Teksasa Charles Burnett III. i vođa opozicije iz Zimbabvea Roy Bennett, krenula je na odmor u Novi Meksiko, kada se njihov helikopter srušio u zabačenom dijelu zemlje. Pet je osoba poginulo, a preživjela je samo kopilotova kći Anne Cobb, koja je i dugogodišnja Burnettova partnerica. Naime, uspjela je pobjeći prije nego što je helikopter planuo i u potpunosti izgorio.

Bennett, veliki protivnik bivšeg predsjednika Roberta Mugabea, preživio je traumatičnu godinu u zatvorima, kao i brojne prijetnje smrću, no ova ga je nesreća koštala glave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid još traje Oglasili se Mađari o helikopteru srušenom kod Drniša: "Svi komadi olupine prevest će se u Mađarsku" Mislav Čupić, pročelnik HGSS stanice Šibenik Pronađeno treće tijelo HGSS-ovac otkriva zašto je toliko teško bilo pronaći tijelo i te sve probleme s kojima su se borili: "Jedan kolega uganuo je nogu"

Burnett (61) je 2009. oborio svjetski rekord u vožnji automobila na parni pogon.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene