Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni osumnjičeni

Hrvat ubijen u Njemačkoj: "Na tijelu su pronađene ubodne rane i tragovi udaraca po glavi"

Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Christof STACHE / AFP)
Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Christof STACHE / AFP) Foto: Christof STACHE / AFP
Dvadesetsedmogodišnjak iz Hrvatske pronađen je mrtav u šumi kod Lauf an der Pegnitza u Njemačkoj.

Ubijeni mladić je svojoj majci u subotu rekao da mora izaći i da će se brzo vratiti. U nedjelju su njegovo tijelo našli slučajni prolaznici koji su bili u potrazi za gljivama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

U ponedjeljak su uhićeni 29-godišnjakinja i njezin 31-godišnji suprug. Policija bračni par sumnjiči za sudjelovanje u ubojstvu mladića. Utvrđeno je da je Hrvat ubijen u noći sa subote na nedjelju.

29-godišnjakinju policija sumnjiči za poticanje i pomaganje u ubojstvu, no puštena je na slobodu. Muškarca sumnjiče za ubojstvo i on se nalazi u istražnom zatvoru. Na policiji su oboje supružnika izjavili kako nemaju nikakve veze sa smrću mladića.

"Na tijelu žrtve pronađeni su tragovi velikog nasilja, nekoliko ubodnih rana i tragovi udaraca tupim predmetom na glavi", priopćeno je iz policije. Prema dostupnim podacima, ubijeni je prije smrti mobitelom komunicirao upravo s uhićenim bračnim parom.

Policija sumnja da je par ubio mladića, automobilom prevezao njegovo tijelo u šumu i tamo ga izbacio iz automobila i ostavio. U njihovu automobilu su pronađeni tragovi krvi, piše Tag24.

Sakupljenim dokazima policija je utvrdila i da su počinitelji ubojstva pokušali prikriti zločin na licu mjesta. Oružje kojim je počinjeno ubojstvo još uvijek nije pronađeno. Motiv ubojstva nije poznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene