Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Christof STACHE / AFP)
Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Christof STACHE / AFP) Foto: Christof STACHE / AFP

Dvadesetsedmogodišnjak iz Hrvatske pronađen je mrtav u šumi kod Lauf an der Pegnitza u Njemačkoj.


Ubijeni mladić je svojoj majci u subotu rekao da mora izaći i da će se brzo vratiti. U nedjelju su njegovo tijelo našli slučajni prolaznici koji su bili u potrazi za gljivama.

Vezani članci Slađana Novoselnik (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) 10 godina od ubojstva: Počinje treće suđenje 'fatalnoj ujni' i nećaku Policija pronašla tijelo u dvorištu obiteljske kuće Detalji brutalnog ubojstva: Sin se posvađao s majkom pa uzeo nož i počeo je ubadati...

U ponedjeljak su uhićeni 29-godišnjakinja i njezin 31-godišnji suprug. Policija bračni par sumnjiči za sudjelovanje u ubojstvu mladića. Utvrđeno je da je Hrvat ubijen u noći sa subote na nedjelju.

29-godišnjakinju policija sumnjiči za poticanje i pomaganje u ubojstvu, no puštena je na slobodu. Muškarca sumnjiče za ubojstvo i on se nalazi u istražnom zatvoru. Na policiji su oboje supružnika izjavili kako nemaju nikakve veze sa smrću mladića.

"Na tijelu žrtve pronađeni su tragovi velikog nasilja, nekoliko ubodnih rana i tragovi udaraca tupim predmetom na glavi", priopćeno je iz policije. Prema dostupnim podacima, ubijeni je prije smrti mobitelom komunicirao upravo s uhićenim bračnim parom.

Policija sumnja da je par ubio mladića, automobilom prevezao njegovo tijelo u šumu i tamo ga izbacio iz automobila i ostavio. U njihovu automobilu su pronađeni tragovi krvi, piše Tag24.

Sakupljenim dokazima policija je utvrdila i da su počinitelji ubojstva pokušali prikriti zločin na licu mjesta. Oružje kojim je počinjeno ubojstvo još uvijek nije pronađeno. Motiv ubojstva nije poznat.