Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potjera u SAD-u

U dvije pucnjave ubio tri policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su policajca ubijena, a jedan je teško ranjen tijekom potjere u Oakladnu, SAD-u, u kojoj je sudjelovalo nekoliko desetaka policajaca, priopćila je policija.

Prva pucnjava se dogodila nakon što su policajci zaustavili vozilo u redovnoj kontroli prometa, prenosi AP. Glasnogovornik policije u Oaklandu rekao je da je jedan policajac ubijen, a drugi teško ranjen u subotu popodne nakon što su zaustavili sumnjivo vozilo. Osumnjičeni 27-godišnji muškarac je pobjegao s mjesta događaja u susjednu četvrt, nakon čega je uslijedila potjera u kojoj je sudjelovalo nekoliko desetaka policajaca.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Policajci su nakon anonimne dojave pronašli osumnjičenog zabarikadiranog u jednoj zgradi nekoliko sati kasnije. Došlo je do pucnjave tijekom koje su poginula dva člana specijalne policijske jedinice i 27-godišnjak, prenio je CNN.

‘Ovo je tragičan dan za policajce. Četiri policajca posvetila su svoj život javnoj sigurnosti i nesebično radili na zaštiti građana Oaklanda’, rekao je kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene