Obavijesti Video Pretražite Navigacija
14 mrtvih

Tužan kraj potrage: Pronađen pali helikopter s poslovnjacima, nitko nije preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svih 14 putnika iz helikoptera koji se srušio u planinama na jugu Perua je poginulo, objavile su u subotu lokalne vlasti.

"Na putu smo prema mjestu nesreće gdje se nalaze helikopter i tijela poginulih", kazao je tužilac Cesar Guevara iz grada Urcos u južnom okrugu Cusco. Dodao je da se helikopter srušio visoko u planinama na oko 4.900 metara nadmorske visine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Sebastian Pinera Ozlijeđene tri osobe Bivši predsjednik Čilea poginuo u padu helikoptera

>> Nestao helikopter s južnokorejskim poslovnjacima

U helikopteru Sikorsky S-58 ET koji je nastao u srijedu bilo je osam Južnokorejaca, po jedan Čeh, Šveđanin i Nizozemac, te troje Peruanaca od kojih su dvojica bila članovi posade, objavila je kompanija HeliCusco, vlasnik helikoptera.

Helikopter je nestao tijekom leta iz Mazucoa prema Cuscou. Snijeg i kiša dosad su ometale potragu za nestalima. Ministarstvo vanjskih poslova u Seoulu objavilo je da su se u helikopteru nalazili inženjeri i poslovni ljudi iz četiri južnokorejske kompanije koji su radili na projektu izgradnje hidroelektrane. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene