Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje slučaj

Tragedija na radu u Italiji: Na mladića iz Međimurja pala čelična ploča i usmrtila ga

Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP)
Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP) Foto: GABRIEL BOUYS / AFP
Tragedija na radu u Italiji. 25-godišnji mladić iz Međimurja poginuo je u ponedjeljak ujutro kada je na njega pala čelična ploča.

Mladić je poginuo u Italiji kada je na njega pala čelična ploča, piše portal Bigodino.it. Međimurske novine objavile su da se radi o Jurici Pintaru koji je radio kao zavarivač u industrijskoj zoni Budoia nedaleko od talijanskog grada Pordenonea.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena

Prema pisanju talijanskih medija, sve se zbilo u tvrtki IM, sa sjedištem u Cial Del Zucu.

Jurica je počeo zavaravati vrlo tešku čeličnu ploču koja se pomaknula i pala na njega, usmrtivši ga na licu mjesta.

Kolege su odmah pozvale Hitnu pomoć, ali, ozljede koje je zadobio, bile su preteške i smrtonosne. Policija istražuje slučaj.

Talijanski Bigodino.it upozorava da se u Italiji nažalost propisi zaštite na radu koji postoje, ne provode i u praksi, tako da je sve više smrtnih slučajeva na radnim mjestima.

Aktualno Politička kriza u Kanadi: Premijera Justina Trudeaua napušta i četvrti bliski suradnik +0 Justin Trudeau (Foto: AFP) Svijet Politička kriza u Kanadi: Premijera Justina Trudeaua napušta i četvrti bliski suradnik 1/1 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene