Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istražitelji su objavili fotografije stvari pronađenih uz djevojčičino tijelo u nadi da će ih netko prepoznati i pomoći je identificirati.


Od australske policije doznaje se kako su pronašli novi trag u slučaju djevojčice čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kovčegu kraj autoceste. Radi se o ručno rađenom prekrivaču s nekoliko prepoznatljivih uzoraka.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Užas u Sesvetama: Muškarac upao u stan starice i ugrizao je? Majka preminule djevojčice Monstruozni zločin: Nakon smrti pretučene djevojčice majci sada prijeti do 15 godina zatvora, pogledajte za što se točno tereti

Dosadašnji podaci ukazuju na to da je djevojčica bila stara između dvije i pol i četiri godine, imala je dugu svjetlu kosu, a u kovčegu su osim prekrivača pronađeni i komadi odjeće - majica s popularnim crtanim likom iz crtića 'Dora istražuje' te crna elegantnija haljinica.

Istražitelj Des Bray rekao je kako su sigurni da se radi o ubojstvu, ali o detaljima još nije htio razgovarati.

STRAVA NA AUTOCESTI Zastrašujuć prizor u napuštenom koferu

Policija je i objavila fotografiju ručno rađenog prekrivača veličine 90X90 centimetara sa 25 osmerokutnih zakrpa. 'To je očito izradio netko tko ju je veoma volio o kome je bilo stalo do nje', rekao je istražitelj Bray.

Britanska policija također je krenula u istraživanje ovog slučaja uzevši u obzir kako je moguće da se radi o Maddie McCann koja je nestala 2007. godine u portugalskom odmaralištu. Australski istražitelji pak kreću od postavke da se radi o djetetu iz Australije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook