Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan muškarac tvrdi da mu je mobitel u jednom od sinoćnjih napada u Parizu, spasio život.


Tijekom terorističkog napada ispred nogometnog stadiona u glavnom francuskom gradu, jedan muškarac tvrdi da je preživio zahvaljujući mobitelu.

Vezani članci Fail Evo što se dogodi kad ljudi više koriste mobitel nego mozak Majmun Otkrio majmuna koji mu je ukrao mobitel jer se lopov cijelo vrijeme snimao

Sylvestre je netom prije eksplozije hodao pokraj stadiona u Parizu i razgovarao na mobitel u kojeg je okrznuo šrapnel.

Kaže da bi njegova 'glava eksplodirala' da nije bilo mobitela, pokazujući pri tom oštećen mobitel koji je, tvrdi blokirao šrapnel bombe.

UŽIVO - NOĆ UŽASA U PARIZU Svjedoci opisuju stravične trenutke: 'Kalašnjikovom su pucali po ljudima! Počela je panika, svi su trčali, saplitali se...'

Sylvestre kaže da je hodao u blizini francuskog stadiona i taman je prekidao razgovor, a potom čuo eksploziju. 'Sve se raspalo na komadiće i osjetio sam da stvari lete oko mene, pao sam i ustao, a onda vidio vas kako mi prilazite', rekao je ekipi Reutersa.

Podsjetimo, u seriji koordiniranih napada koje su sinoć odjeknule Parizom, ubijeno je više od stotinu ljudi. Čelnici država diljem svijeta osudili su napade i dali podršku Francuskoj. Francuski predsjednik Francoise Hollande kazao je kako će francuske vlasti u borbi protiv terorizma biti nemilosrdne.

Merkel: Napadi u Parizu su napadi na sve nas

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook