Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan muškarac tvrdi da mu je mobitel u jednom od sinoćnjih napada u Parizu, spasio život.


Tijekom terorističkog napada ispred nogometnog stadiona u glavnom francuskom gradu, jedan muškarac tvrdi da je preživio zahvaljujući mobitelu.

Vezani članci PR Istraživanje pokazuje da korisnici najviše strahuju od oštećenja zaslona svog pametnog telefona Aligator (Foto: Screenshot/YouTube) Ispao mu mobitel za vrijeme snimanja aligatora, taj telefon neće više nikad vidjeti

Sylvestre je netom prije eksplozije hodao pokraj stadiona u Parizu i razgovarao na mobitel u kojeg je okrznuo šrapnel.

Kaže da bi njegova 'glava eksplodirala' da nije bilo mobitela, pokazujući pri tom oštećen mobitel koji je, tvrdi blokirao šrapnel bombe.

UŽIVO - NOĆ UŽASA U PARIZU Svjedoci opisuju stravične trenutke: 'Kalašnjikovom su pucali po ljudima! Počela je panika, svi su trčali, saplitali se...'

Sylvestre kaže da je hodao u blizini francuskog stadiona i taman je prekidao razgovor, a potom čuo eksploziju. 'Sve se raspalo na komadiće i osjetio sam da stvari lete oko mene, pao sam i ustao, a onda vidio vas kako mi prilazite', rekao je ekipi Reutersa.

Podsjetimo, u seriji koordiniranih napada koje su sinoć odjeknule Parizom, ubijeno je više od stotinu ljudi. Čelnici država diljem svijeta osudili su napade i dali podršku Francuskoj. Francuski predsjednik Francoise Hollande kazao je kako će francuske vlasti u borbi protiv terorizma biti nemilosrdne.

Merkel: Napadi u Parizu su napadi na sve nas

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook