Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maknut će ga s weba

SKANDAL: Tabloid odjednom povlači tekst o Hollandeovoj navodnoj aferi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski tabloid, koji je u najnovijem broju objavio tekst o navodnoj aferi francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i glumice Julie Gayet, najavio je povlačenje teksta sa svoje web stranice.

Uredništvo francuskog tabloida koji je u najnovijem broju na na sedam stranica opširno opisao susrete Francoisa Hollandea i glumice Julie Gayet te sve potkrijepio fotografijama na kojima je navodno ljubavni par, najavilo je povlačenje teksta sa svoje web stranice.

SKANDAL U FRANCUSKOJ Predsjednik u aferi s poznatom glumicom?

Kako piše Sky News, tekst će biti maknut sa stranice do večeras i to na zahtjev same glumice. 'Odvjetnik Julie Gayet nas je kontaktirao i zatražio da maknemo priču s web stranice', kazala je Laurence Pieau, urednica tabloida. Pieau nije dala nikakvo dodatno obrazloženje, no natuknula je da se radi o pitanju privatnosti.

Pročitajte i ovo Modna revija, ilustracija Uskoro novi kriteriji Francuska donijela mjere protiv brze mode Slika nije dostupna Otvoreno pitanje sigurnosti Drama u palači: Predsjednik snimljen s 'tajnom' djevojkom

Inače, Hollande je burno regairao na optužbe i tvrdi da je napadnuta njegova privatnost te je najavio tužbu. I prozvana glumica prošle je godine podnijela tužbe zbog pisanja o istoj aferi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene