Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hollande tuži tabloid

SKANDAL U FRANCUSKOJ Predsjednik u aferi s poznatom glumicom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Francois Hollande najavljuje tužbu protiv tabloida koji u najnovijem broju piše o njegovoj navodnoj aferi s poznatom glumicom.

Na sedam stranica opširno su opisani susreti Francois Hollandea i glumice Julie Gayet, a sve je potkrijepljeno fotografijama na kojima je navodno ljubavni par.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

Predsjednik tvrdi da je napadnuta njegova privatnost i najavljuje tužbu. I prozvana glumica prošle je godine podnijela tužbe zbog pisanja o istoj aferi.

FRANCUSKI SUPERPOREZ Na sve plaće iznad milijun eura – 75% poreza!

'On je osoba poput svake druge i ima pravo na privatni život kao i svi drugi. Ne znamo je li to uopće istina, mislim da je sve skupa besmisleno', rekla je Zeinab, stanovnica Pariza.

'Prilično nisko i nezanimljivo. Predsjednik može reagirati kako god želi, to je njegov privatni život', rekao je Jean-Christophe, stanovnik Pariza. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene