Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Houstonu

Policija u ormaru pronašla 4-godišnjaka: "Štakori i žohari su moji prijatelji, oni me posjećuju"

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Policija iz Houstona upala je u jednu kuću u potrazi za laboratorijem za izradu metamfetamina, no pronašli su nešto mnogo gore...

20. prosinca prošle godine policija iz Houstona dobila je nalog za pretres nakon što je dobila dojavu da se u jednoj kući u Harris Countyju izrađuje i preprodaje metamfetamin. No pronašli su 4-godišnjeg dječaka koji je živio u malenom ormaru. Policija je objavila kako je dječak bio pozitivan na izlaganje metamfetaminu.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Odvjetnica Rachel Leal-Hudson, koja je preuzela slučaj, ispričala je za TV postaju KTRK da je dječak rekao istražiteljima kako satima nije smio izaći iz ormara. "Prijatelji su mi štakori i žohari, oni me posjećuju", rekao je dječak policiji.

Sudac je privremeno skrbništvo nad dječakom dodijelio socijalnoj službi dok se ne istraži cijeli slučaj. Zasad se ne zna koliko dugo je dječak živio u ormaru dok ga nije pronašla policija. "On može artikulirati neke stvari koje su doista šokantne i iznenađujuće i koje nam govore da je dugo bio tamo", rekla je odvjetnica Leal-Hudson. "Pojedinosti ovog slučaja zastrašujuće su. Ovo 4-godišnje dijete vidjelo je stvari koje ni odrasle osobe ne bi trebale vidjeti."

Rekla je kako je dječak ispričao da se ponekad išuljao iz ormara, a ako bi ga uhvatili, za kaznu je morao sjediti na vrhu frižidera. "Bojao se da će pasti ako zaspi."

Dječakova majka April Burrier nije bila u kući u trenutku kada je upala policija. Uhićena je nešto kasnije i suočena s optužbama za ugrožavanje djeteta. Policiji je rekla da se netko drugi trebao brinuti za dječaka dok je nije bilo, no nije mogla identificirati tu osobu.  

Policija i dalje traži muškarca za kojeg vjeruju da je u kući radio i prodavao drogu.

Dječakov otac Robert Dehard policiji je rekao da je dječaka ostavio kod majke nakon Dana zahvalnosti i zatražio skrbništvo nad dječakom. No socijalna je služba zahtjev odgodila jer je ranije imao problema s drogom. Zahtjev će razmatrati idućeg mjeseca kad stignu rezultati testiranja na droge.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene