Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trump i Stormy Daniels

Nema kraja aferi: Objavljena skica muškarca koji je navodno prijetio pornoglumici i ponuđena nagrada od 100.000 dolara

Donald Trump, Stormy Daniels (FOTO: Getty)
Donald Trump, Stormy Daniels (FOTO: Getty)
Aktualno Galerija Donald Trump, Stormy Daniels (FOTO: Getty) Donald Trump, Stormy Daniels (FOTO: Getty) +0 Stormy Daniels (FOTO: Getty) Galerija 1/2 >>
Zvijezda filmova za odrasle koja je navodno imala aferu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom objavila je skicu čovjeka za kojeg tvrdi da joj je prijetio na parkiralištu 2011. godine.

Stormy Daniels u intervjuu za ABC rekla je da je progovorila jer je umorna od mučenja i prijetnji. Njezin odvjetnik ponudio je pak 100 tisuća dolara nagrade za informacije o muškarcu koji joj je navodno rekao da "pusti Donalda Trumpa na miru". 

Pročitajte i ovo U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina? KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'"

Trump, podsjetimo, poriče da je imamo bilo kakav odnos s Daniels. Međutim, njegov odvjetnik Michael Cohen priznao je da je Daniels platio 130 tisuća dolara prije predsjedničkih izbora 2016., a ona kaže da je novac dobila kako bi šutjela.

U utorak je Daniels gostujući na televiziji ABC branila svoju odluku da progovori i motive zbog kojih je to napravila.

"Umorna sam od prijetnji. Gotova sam. Žao mi je, dosta mi je zlostavljanja", rekla je.

Podsjetimo, njezina veza s Trumpom navodno je trajala nekoliko mjeseci, tijekom 2006. godine. U televizijskom intervjuu početkom godine prvi je put progovorila javno. Pričala je kako je predsjednik u ljubavnom odnosu nije impresionirao.

Ugovor o šutnji s njom je potpisao Trumpov odvjetnik, koji tvrdi kako predsjednik ništa nije znao, te da je vlastitim novcem kupio njezinu šutnju. Stormy ga sad tuži i traži 20 milijuna dolara odštete, a FBI istražuje je li riječ u ovom slučaju o bankovnoj prijevari i ilegalnoj donaciji u kampanji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene