Zvijezda filmova za odrasle koja je navodno imala aferu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom objavila je skicu čovjeka za kojeg tvrdi da joj je prijetio na parkiralištu 2011. godine.

Galerija


Stormy Daniels u intervjuu za ABC rekla je da je progovorila jer je umorna od mučenja i prijetnji. Njezin odvjetnik ponudio je pak 100 tisuća dolara nagrade za informacije o muškarcu koji joj je navodno rekao da "pusti Donalda Trumpa na miru". 

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump zaprijetio zemljama koje izdvajaju manje za NATO: "Mi bismo mogli učiniti nešto povezano s trgovinom" Donald Trump (Foto: AFP) Pelosi zatražila opoziv Trumpa, on joj odgovorio: "Nancy se unervozila, kaže da moli za mene. Ne vjerujem joj. Pomozi beskućnicima u svojem okrugu, Nancy"

Trump, podsjetimo, poriče da je imamo bilo kakav odnos s Daniels. Međutim, njegov odvjetnik Michael Cohen priznao je da je Daniels platio 130 tisuća dolara prije predsjedničkih izbora 2016., a ona kaže da je novac dobila kako bi šutjela.

U utorak je Daniels gostujući na televiziji ABC branila svoju odluku da progovori i motive zbog kojih je to napravila.

"Umorna sam od prijetnji. Gotova sam. Žao mi je, dosta mi je zlostavljanja", rekla je.

Podsjetimo, njezina veza s Trumpom navodno je trajala nekoliko mjeseci, tijekom 2006. godine. U televizijskom intervjuu početkom godine prvi je put progovorila javno. Pričala je kako je predsjednik u ljubavnom odnosu nije impresionirao.

Ugovor o šutnji s njom je potpisao Trumpov odvjetnik, koji tvrdi kako predsjednik ništa nije znao, te da je vlastitim novcem kupio njezinu šutnju. Stormy ga sad tuži i traži 20 milijuna dolara odštete, a FBI istražuje je li riječ u ovom slučaju o bankovnoj prijevari i ilegalnoj donaciji u kampanji.