Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naložene hitne mjere

Srpska javnost zgrožena! Šef psihijatrije pozirao s oružjem: "Muškarci vole oružje, žene nakit"

Psihijatar s oružjem
Psihijatar s oružjem Foto: Screenshot / Facebook Aleksandar Krunic
Fotografije s oružjem koje je Goran Tojaga, šef leskovačke psihijatrije, objavio na društvenim mrežama, pokrenule su lavinu negativnih komentara.

Ministrica zdravlja Danica Grujičić naložila je ravnatelju Opće bolnice Leskovac poduzimanje hitnih mjera povodom fotografija na kojima ponosno pozira s oružjem Gorana Tojage, šefa leskovačke psihijatrije na društvenim mrežama.

"I dalje se pitate – zašto?" , jedan je od komentara koji ukazuju na navodne razloge i uzroke dva masakra koji su prethodnih dana zavili Srbiju u crno.

"Moj prijatelj ima isti amblem, oduvijek mi se sviđao taj vuk", rekao je Tojaga.

Pitali su ga kakvu poruku šalje takvim fotografijama. "Muškarci vole oružje, a žene nakit. Ne šaljem poruku da biste trebali biti nasilni. Ne ubija oružje, nego ljudi", kazao je psihijatar, prenosi Republika.rs.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 2 Sve je isplanirao Novi detalji o masakru u beogradskoj školi: Pretragom telefona dječaka ubojice otkriveno je nešto što ledi krv u žilama

Tojaga se nakon pritiska medija brani riječima da "ne može ni vrapca ubiti" te da su to igračke, airsoft oružje.

"U ponedjeljak ćemo odlučiti što i kako dalje", rekao je ravnatelj Opće bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević za beogradske medije, prenosi Jugpress.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene