Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na uglednim panoima Times Squarea gdje inače vidimo razne reklame za robne marke i lica poznatih i slavnih, ovaj puta su bile zamjenjena slikama srednjoškolaca.


Projek pod nazivom 'Times Square Yearbook' ( Godišnjak Times Squarea) i istoimena lokacija sat su  vremena bile ispunjene slikama studenata koji su dali obećanje da će maturirati, prenosi Huffington Post.

Vezani članci Slika nije dostupna Dožupan Šimić traži Fucshsovu ispriku virovitičkim srednjoškolcima Slika nije dostupna Napokon jedna generacija koja se ne da 'vući za nos'!

Neprofitna organizacija 'GetSchooled' (Školuj se) zatražila je učenike da prilože svoje slike i objašnjenje zašto obećavaju da će maturirati u zamjenu za priliku da se baš njihova fotografija objavi na panoima Times Squarea.

Zaprimljeno je preko 1000 fotki,a 400 ih je odabrano. GetSchooled nastoji unaprijediti stopu maturiranja u srednjim školama.

>> Opća kultura američkih srednjoškolaca...

Za Huffington Post su rekli: “ Željeli smo napraviti nešto gdje ćemo prepoznati mlade ljude koji su uporni i obećavaju da će nastaviti biti uporni i koji će biti prepoznati zbog svog akademskog truda."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook