Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Palo 80 cm snijega

SRBIJA U PROBLEMIMA Snijeg ne prestaje padati, škole su zatvorene, a promet usporen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niske temperature i snijeg koji je neprestano padao čitave noći stvorili su velike probleme u susjednoj Srbiji.

Iako tijekom poslijepodneva očekuju razvedravanje i prestanak padanja snijega, u nekim dijelovima Srbije, ovog ponedjeljka, učenici nisu mogli doći na nastavu.

Tijekom jučerašnjeg dana u južnim, istočnim i središnjim dijelovima Srbije palo je od 10 do 35 centimetara snijega.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Zbog velikih nanosa snijega koji je padao tijekom noći, zimske službe nisu stigle očistiti sve prometnice što je stvorilo veliki prometni kolaps diljem Beograda. Na nekim mjestima visina snježnog pokrivača visoka je i do 80 centimetara.

'Očekuje se da će nakon prestanka padalina najviše snijega biti na Kopaoniku gdje će biti preko jednog metra snijega, dok će u pojedinim djelovima srednje i južne Srbije snježni pokrivač biti i do 70 centimetara', rekao je hidrometeorolog Branko Sparavalo, za Blic.

Prema najavama prognostičara, u sljedećih nekoliko dana, Srbiju očekuje snježni pokrivač koji mi mogao biti visine i do pola metra, a temperature će pasti i na minus 20.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene