Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvero njemačkih turista spašeno je iz nabujalog potoka prepunog krokodila u australskom nacionalnom parku Kakadu, na sjeveroistoku zemlje.


Spomenuta grupa turista pokušavala je automobilom prijeći potok dubine jednog metra kako bi stigli do Ubirr Rocka, gdje je snimljen dio poznatog filma 'Crocodile Dundee'. Automobil je zapeo, a turisti su još prije bili upozoreni da ne plivaju tim vodama, zbog opasnosti od napada krokodila.

>> VIDEO: Australci strahuju od krokodila

Vezani članci Njemački jezik ''Ljepota njemačkog jezika'' nasmijala milijune diljem svijeta, pogledajte urnebesnu usporedbu Grčka ukinula karantenu za putnike određenih zemalja Od danas Hrvati mogu putovati u Grčku, no nismo jedini: Ukinuta obvezna karantena za niz zemalja

Popeli su se na krov automobila i čekali dok pomoć nije stigla. nakon pola sata čekanja, lokalna policija stigla je na mjesto događaja i prebacila turiste na sigurno. Svi su se prvo popeli na krov policijskog vozila te su potom prebačeni na suho tlo i van opasnosti.

Među turistima nije bilo ozlijeđenih, a policija je kasnije izvijestila kako su njemački turisti prošli pored znaka upozorenja da je prijelaz preko potoka zatvoren, ali kako su jurili 80 kilometara na sat, vjerojatno ga nisu primijetili, piše agencija Reuters.