Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaglibili usred vode

FOTO: Spasili ih iz potoka punog krokodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero njemačkih turista spašeno je iz nabujalog potoka prepunog krokodila u australskom nacionalnom parku Kakadu, na sjeveroistoku zemlje.

Spomenuta grupa turista pokušavala je automobilom prijeći potok dubine jednog metra kako bi stigli do Ubirr Rocka, gdje je snimljen dio poznatog filma 'Crocodile Dundee'. Automobil je zapeo, a turisti su još prije bili upozoreni da ne plivaju tim vodama, zbog opasnosti od napada krokodila.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

>> VIDEO: Australci strahuju od krokodila

Popeli su se na krov automobila i čekali dok pomoć nije stigla. nakon pola sata čekanja, lokalna policija stigla je na mjesto događaja i prebacila turiste na sigurno. Svi su se prvo popeli na krov policijskog vozila te su potom prebačeni na suho tlo i van opasnosti.

Među turistima nije bilo ozlijeđenih, a policija je kasnije izvijestila kako su njemački turisti prošli pored znaka upozorenja da je prijelaz preko potoka zatvoren, ali kako su jurili 80 kilometara na sat, vjerojatno ga nisu primijetili, piše agencija Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene