Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija blokirala područje

Snažna eksplozija odjeknula u Stockholmu: Popucala stakla na zgradama i automobilima, ima ozlijeđenih

Policija u Stockholmu, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u Stockholmu, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Eksplozija je odjeknula u srijedu u ranim jutarnjim satima u industrijskom dijelu grada, javljaju mediji.

Eksplozija je odjeknula u području Vallingby u zapadnom dijelu Stockholma u ranim jutarnjim satima.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Od siline eksplozije popucala su stakla na obližnjim zgradama i automobilima, a popucala su i stakla na obližnjem hotelu s apartmanima, javlja Aftonbladet.

Glasnogovornik policije kazao je da je nekoliko osoba hospitalizirano, no pretpostavlja se da se radi o lakšim ozljedama nanesenih uglavnom krhotinama stakla koje su letjele metrima unaokolo.

Uzrok eksplozije koja je uznemirila stanovnike za sada je nepoznat. Gost obližnjeg hotela koji je u trenutku eksplozije spavao rekao je lokalnim medijima da su na zgradi porazbijani svi prozori.

Područje u kojem se čula eksplozija blokirano je, a na terenu je policija. Incident se tretira kao kazneno djelo, a istraga je fokusirana na oštećenja koja su dovela u opasnost građane.

Policija je naglasila kako još nisu nikoga uhitili, ali kažu da su primili nekoliko poziva zabrinutih građana koji su čuli glasne eksplozije rano u srijedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene