Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šok kod susjeda

Strava u Sloveniji: Ubio ženu pa se sa šestero djece otišao prijaviti na policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u kojoj je muškarac ubio suprugu, a onda sa njihovo šestero djece otišao na policiju i prijavio zločin šokirala je Sloveniju.

Sve se dogodilo u utorak popodne kod gradića Sevnica blizu Krškoga, u rodnom kraju bivše prve dame SAD-a Melanije Trump.

Policijska uprava Novo Mesto potvrdila je događaj, ali zbog interesa istrage ne otkriva detalje.

"Ogled mjesta događaja i prikupljanje obavijesti odvijali su se još kasno sinoć. Kriminalisti trenutno vode intenzivnu istragu okolnosti događaja, zato drugih podataka javnosti u ovom trenutku ne možemo posredovati", navela je policija u priopćenju na upite novinara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM Udvostručen broj novih slučajeva u susjedstvu: Poznat i razlog novog rekorda

Pročitajte i ovo Plin (Foto: Dnevnik.hr) - 2 od 1. veljače do 30. travnja Donijeli niz mjera za ublažavanja skoka cijena energenata: Ranjive skupine dobit će po 150 eura

O tragediji je u svojoj poruci na Twitteru javnost obavijestila i parlamentarna zastupnica Tamara Vonta koja dolazi iz tog kraja.

"Još jedna grozna obiteljska tragedija. Muž ubio ženu i onda se sa šestero djece prijavio na policijskoj postaji", napisala je Vonta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene