Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendiran asistent

Afera na Pravnom fakultetu! Uhvatila supruga u klinču sa studenticom, snimila ih i onda je počeo kaos

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Rektor Sveučilišta u Banjoj Luci Radoslav Gajanin donio je rješenje o udaljenju s radnog mjesta asistenta koji je uhvaćen sa studenticom.

Asistent se našao pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studenticom.

Cijeli skandal započeo je nakon što je supruga došla na fakultet i uhvatila supruga u prevari. 

Navodno je u u ured asistenta ušla supruga, koja je snimila video te ga objavila na društvenim mrežama, a snimku je proslijedila svim redakcijama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Češki poučak Skandal u Vladinu zrakoplovu: Alkohol kumovao seksualnom uznemiravanju? Ministarstvo obrane potegnulo zabranu

Nakon toga fizički je nasrnula na muža. Na fotografijama se vidi polomljeno staklo, a na pojedinim dijelovima nalazi se i krv, piše Radio Sarajevo.

Iz policije su rekli da napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provjere.

Pročitajte i ovo Načelnik prijavljen za napastovanje - 2 Podnesena prijava HDZ-ov načelnik optužen za seksualno zlostavljanje stao pred kamere: "Nije bilo nikakvih naloga, samoinicijativno sam izašao iz stranke"

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u SAD-u Bolnica suočena s optužbama: Više od desetljeća ignorirali su liječnika seksualnog zlostavljača jer im je donosio novac

U priopćenju je naglašeno da Sveučilište u Banjoj Luci još jednom najoštrije osuđuje svaki oblik neakademskog i neprofesionalnog ponašanja svih zaposlenih te poziva sve one koji imaju saznanja o bilo kakvom obliku nedoličnog ponašanja da ga prijave upravi fakulteta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene