Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svi dobili otkaz

Policajka u divljem seksu s kolegama: Bilo ih je svugdje, u policijskoj teretani, u jacuzziju, na dužnosti...

Maegan Hall
Maegan Hall Foto: Screenshot/twitter
Policajka iz Tennesseja izbačena je iz službe nakon što se saznalo da je imala brojne seksualne odnose s kolegama na poslu.

Malu policijsku postaju u Tennesseeju u SAD-u trese skandal zbog optužbe za neobuzdane seksualne aktivnosti službenika nakon što je udana policajka navodno imala burne veze sa šestoricom kolega.

Policajka Maegan Hall i njezini kolege policajci navodno su sudjelovali u divljim seksualnim aktivnostima koje su uključivale slanje eksplicitnih fotografija, skidanje gornjeg dijela na zabavi u hidromasažnoj kadi, pa čak i oralni seks s dvojcom policajaca u prostorijama policijske postaje, izvijestila je TV WTVF.

Hall se navodno hvalila i veličinom spolovila jednog od partnera te je rekla da je u otvorenom braku sa svojim suprugom.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe SVE POČINJE 27. PROSINCA Šokantni detalji: Objavljen popis što je točno guglao Brian Walshe, optuženi za ubojstvo supruge Ane

Nakon što se otkrio skandal, policajka je otpuštena, kao i narednik Lewis Powell, časnik Juan Lugo, narednik Ty McGowan i detektiv Seneca Shields, nakon interne istrage provedene u prosincu.

Dvojica drugih policajaca koja su navodno također imala odnose s Hall, Patrick Magliocco i Larry Holladay, zadržali su svoje poslove, ali su suspendirani, prenosi New York post.

Neprimjereni susreti održavali su se u hotelima i na zabavama u kućama drugih časnika i na brodu, dok je Hall također optužena i za oralni seks s Powellom i Shieldsom dok su bili na dužnosti u policijskoj postaji i policijskoj teretani, prema internom izvješću od 28. prosinca.

 

 

 

 

Dužnosnici su počeli istraživati ​​neobične odnose navedenih policajaca kada je gradonačelnik La Vergnea Jason Cole dobio dojavu da Hall spava s nekoliko kolega policajaca i da je, među ostalim, imala odnos utroje s Maglioccom i njegovom ženom.

Na direktno pitanje u istrazi, policajac Magliocco priznao je da je imao seks s Hall u "brojnim prilikama", stoji u izvješću.

Rekao je istražiteljima i da mu je Hall pričala o Powellovu "velikom crnom ku*cu" i tvrdila da je imala seksualni čin s njim dok su bili na dužnosti, stoji u izvješću.

Magliocco je također rekao da je vidio Halla i Holladaya kako se ljube na zabavi te da je Hallin suprug vidio poljubac, ali da su bili u otvorenom braku. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene