Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U samo nekoliko tjedana život obitelji Gebruer postao je pravi pakao. Suprugu Peteu i 7-godišnjem sinu Joshui dijagnosticiran je tumor na mozgu, a doktori im predviđaju samo nekoliko godina života.


Majka Lucy ostala je shrvana kada je njezinom suprugu Peteu i sedmogodišnjem sinu Joshui dijagnosticiran tumor na mozgu u razmaku od samo nekoliko tjedana. Sedmogodišnjem su dječaku sasvim slučajno otkrili ovu zloćudnu bolest nakon rutinske operacije očiju. Dijagnosticirana mu je arteriovenska malformacija na mozgu koja je uzrokovana abnormalnim spletom krvnih žila u mozgu čime se povećava vjerojatnost od moždanog udara.

Vezani članci Slika nije dostupna Tako se oprašta! Pismo majke umrle od raka dirnulo svijet Slika nije dostupna Uigran tim u Klinici za tumore: U tjedan dana operira se 100 pacijenata

Nekoliko tjedana nakon ove crne vijesti, otac bolesnog dječaka doživio je napadaj u automobilu nakon što je vozio djecu iz škole. Hitno je prevezen u bolnicu gdje su mu liječnici dijagnosticirali, ni više ni manje nego - tumor na mozgu, a preostale su mu dvije godine života, prenosi Mirror. 

FOTO Pet godina živjela s tumorom od 60 kilograma

Hrabri dvojac sada se zajedno liječi u istoj bolnici te zajedno prolaze kroz radioterapiju i kemoterapiju. Izbezumljena i shrvana majka mora raditi tri posla kako bi zadržali krov nad glavom jer je suprug izgubio posao pilota nakon što mu je dijagnosticirana bolest. 

Oboljeli je suprug izjavio kako nekada potpuno izgubi nadu, ali trudi se ostati pozitivan jer sažalijevanjem samo još više propadaju.  'Mnogo sam tog pozitivnog naučio od Lucy. Ona je nevjerojatna, a jedino što sada želimo je da većinu vremena koje nam je preostalo zajedno, provedemo kao obitelj', dodao je Pete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook