Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet kuha kašu

Šešelj opet pvovociva: "Zadar je uvijek bio talijanski, nikad nije bio hrvatski. Neka Italija potražuje svoje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poseban naglasak stavio je na to da ga posebno veseli što Meloni obnavlja zahtjeve za "ono što je talijansko na jadranskoj obali".

Za srpske je medije osuđeni ratni zločinac i čelnik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj komentirao novu talijansku premijerku, nacionalističku političarku Giorgiu Meloni.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Hrvatskoj vraćen vrijedan križ - 2 Ukraden 1974. Nakon pola stoljeća Hrvatskoj vraćen vrijedan procesijski križ: "Može donijeti nove spoznaje za hrvatsku povijest"

Naglasio je da je vrlo imponiran njezinom pojavom te da ga je njezina pobjeda razveselila.

"Smatram da će ova talijanska vlada biti uspješna i, što je najvažnije, da će ta vlada ukinuti sankcije prema Rusiji i da će nastaviti ekonomsku suradnju s Rusijom. Mislim da će ta vlada za nas biti mnogo povoljnija", rekao je Šešelj.

Poseban naglasak stavio je na to da ga posebno veseli što Meloni obnavlja zahtjeve za "ono što je talijansko na jadranskoj obali".

"Ono što je srpska Dalmacija ona neće, što onda ne uzme Piran, to je talijansko?" pita se Šešelj, dodavši da bi Zadar trebao pripasti Italiji. "Zadar je uvijek bio talijanski, nikad nije bio hrvatski. Neka Italija potražuje svoje", rekao je.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene