Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna ispovijest

Radnik ispričao nevjerojatne detalje o životu na kruzeru: "Gosti su me uhodili na Facebooku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac (29) otkrio je kako zaista izgleda život radnika na kruzerima.

Seks s putnicima, drogiranje na radnom mjestu i upoznavanje novih ljudi u seks tamnici. Tako rad na kruzeru opisuje Paul Hyatt, 26-godišnji Amerikanac koji je protekle dvije godine proveo radeći kao dio "osoblja za sport i rekreaciju" na jednom od kruzera koji plove Karibima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Anketa Koje su seksualne navike i stavovi u Srbiji, BiH, Hrvatskoj: Zanimljivo istraživanje psihologa prvo je takvo u regiji Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

"Spavao sam samo s pet putnika, ali svi ostali spavali su s puno više", kazao je Hyatt u anonimnoj ispovijesti (ime mu je promijenjeno) za Independent.

Kaže kako bi mu gosti redovito prilazili, divili se njegovim tetovažama, uhodili ga na Facebooku i nudili mu nemoralne ponude.

"Takve stvari su se događale cijelo vrijeme, za što god da sam bio zadužen", kaže Hyatt.

Iako je zbog seksa s putnicima mogao ostati bez posla, kaže kako nikada nije osjećao grižnju savjesti.

Uz seks s putnicima, redovito je u lukama kupovao LSD i marihuanu. Unatoč strogim kontrolama, kaže kako je bez problema uspio sakriti drogu i napušavati se u vlastitoj kabini.

Da stvar bude gora, Hyatt je bio zadužen za pomaganje putnicima u slučaju opasnosti.

"Smrt je nešto s čim se osoblje na kruzerima svakodnevno susreće. Iako su nesreće poput pada s palube rijetke, mnogi putnici na kruzere dolaze upravo kako bi umrli jer ne žele umrijeti u samoći vlastitog doma", kaže Hyatt i dodaje kako većina kruzera ima mrtvačnicu u kojoj bi se čuvala tijela do dolaska u luku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene