Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrepčanku s djetetom u kolicima danas popodne u središtu Sarajeva napale su vrane i nanijele joj rane po glavi.


Nemili događaj dogodio se u sarajevskom naselju Džidžikovac, netom prije velikog pljuska, piše Sarajevo x com. Vrane su napale ženu koja je pokušala zaštititi dijete u kolicima.

Vezani članci Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 4 Podignuta optužnica protiv roditelja dvoipolgodišnje djevojčice čija nas je smrt šokirala: Terete majku da ju je gurnula Tomislav Debeljak Hrvatsko novinarsko društvo osudilo napad Tomislava Debeljaka na novinara Nove TV: "Ispod svake razine"

Na mjestu događaja pojavio se novinar Sarajevo x coma koji je potrčao ženi u pomoć i rastjerao vrane. 'Trgale su mi kožu s glave, ovo je užas. Nisam odavde, iz Zagreba sam, kako ću sada platiti liječnika', rekla je šokirana žena.

Ptice su napale još nekoliko ljudi, a pretpostavlja se da su postale agresivne zbog ozlijeđenih vrana koje su se nalazile na cesti. Nakon što je počeo pljusak, vrane su se razišle. Napadnutoj ženi liječnička pomoć pružena je u sarajevskoj bolnici na Odjelu kirurgije. Puštena je na kućnu njegu.