Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušala zaštititi dijete

Sarajevo: Vrane Zagrepčanki trgale kožu s glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrepčanku s djetetom u kolicima danas popodne u središtu Sarajeva napale su vrane i nanijele joj rane po glavi.

Nemili događaj dogodio se u sarajevskom naselju Džidžikovac, netom prije velikog pljuska, piše Sarajevo x com. Vrane su napale ženu koja je pokušala zaštititi dijete u kolicima.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu

Na mjestu događaja pojavio se novinar Sarajevo x coma koji je potrčao ženi u pomoć i rastjerao vrane. 'Trgale su mi kožu s glave, ovo je užas. Nisam odavde, iz Zagreba sam, kako ću sada platiti liječnika', rekla je šokirana žena.

Ptice su napale još nekoliko ljudi, a pretpostavlja se da su postale agresivne zbog ozlijeđenih vrana koje su se nalazile na cesti. Nakon što je počeo pljusak, vrane su se razišle. Napadnutoj ženi liječnička pomoć pružena je u sarajevskoj bolnici na Odjelu kirurgije. Puštena je na kućnu njegu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene