Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reporter lokalne televizije pred kamerama je spasio muškarca čiji je automobil u Houstonu tonuo.


Pod vodom je veliko područje američke savezne države Texas. Poplave su se dogodile uslijed oluje tijekom koje je palo 45 centimetara kiše.

Vezani članci Heroji koji spašavali ljude ispod podvožnjaka Ispovijest heroja koji su spašavali živote ispod podvožnjaka: "Poplavio je, voda je bila hladna. Nije mogao stajati koliko se tresao..." Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Vojnik koji je spasio dvoje iz poplavljenog podvožnjaka: "Drago mi je što sam se našao tamo..." Pohvalio ga i ministar

Jedna televizijska ekipa koja je snimala vremensku nepogodu zatekla se na mjestu na kojem je tonuo osobni automobil u kojem se nalazio muškarac, objvaio je SkyNews.

Izgleda da muškarac koji se nalazio u autu nije bio potpuno svjestan što se događa, pa mu je reporter Steve Campion, televizije KTRK-TV viknuo kako bi bilo bolje da izađe iz vozila.

Muškarac je u šoku izlazio, ne vjerujući svojim očima da mu vozilo tone. Pitao je: 'Što da radim?' Novinar mu je na to odgovorio neka pliva, a kada se približio suhom tlu, Steve mu je pomogao da izađe iz vode. Na snimci se može vidjeti kako voda guta vozilo koje ubrzo nestaje na poplavljenoj cesti.

Stotine je letova odgođeno, zatvorene su ceste, a brojna su domaćinstva ostala bez struje. Američki mediji su izvijestili kako je u poplava pet osoba poginulo.