Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto uživanja, užas

Pokvareni kruzer: Tepisi natopljeni urinom, nestaje hrane...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici kruzera Carnival koji su na njemu zarobljeni od 10. veljače u Meksičkom zaljevu nakon požara u strojarnici, sada telefonski šalju informacije o tome što se na brodu događa.

Na brodu se nalazi oko 4.200 osoba, a mnogi od njih javili su kako su tepisi namočeni urinom, da putnici spavaju u šatorima na palubi, a zbog nedostatka hrane jedu hladne sendviče s lukom, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobra odluka Stiže novost koja će se svidjeti svim korisnicima taksija: "To je veliki iskorak..." Kaos u beogradskoj zračnoj luci Greška zaposlenika VIDEO Kaos u beogradskoj zračnoj luci: Pomiješali putnike, žena pala u nesvijest

Prvi tegljač došao je do broda u ponedjeljak navečer i kruzer se u ovim trenucima tegli u luku Mobile u američkoj saveznoj državi Alabami, brzinom od nekoliko kilometara na sat. Očekuje se da će na svoje odredište stići sutra.

Za više od 3.000 putnika raspoloživo je tek pet toaleta. Oni koji ne dočekaju svoj red za toalet, osoblje kruzera zamolilo je da mokre pod tušem u svojoj kabini, a veliku nuždu da obavljaju u vrećice.

>> 'Kapetan kukavica': Duša me boli, o meni su govorili kao da sam bin Laden

'Odvratno je, to je nešto najgore', opisala je situaciju Ann Barlow. 'Voda iz toaleta je preplavila kabine, spavamo u hodnicima. Sinoć smo jeli sendvič s lukom i krastavcima. Tepisi su puni urina', ispričala je putnica Debra Rightmire. Dodala je da se svakim satom situacija pogoršava. 'Nema struje, nema vode, a nuždu moramo obavljati u vrećice', dodao je putnik Gary Keyes.

Svi će putnici s kruzera Carnival dobiti povrat novca i bit će im plaćeni putni troškovi od luke Mobile do kuće, a dobit će i jedno besplatno putovanje, obavijestila je uprava Carnival Cruise Lines.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene