Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava na pariškom aerodomu

Ubijen muškarac koji je pokušao vojniku uzeti oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski ministar unutarnjih poslova potvrdio je da je došlo do pucnjave, nakon što je jedan muškarac vojniku pokušao uzeti oružje.

U zračnoj luci Orly jutros je ubijen muškarac koji je vojniku pokušao oteti vatreno oružje. Posljednji i smrtonosni čin ovog incidenta dogodio se u jednoj trgovini na južnom terminalu druge najveće pariške zračne luke koja je sada zatvorena, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Vlasti koje su potvrdile ovaj događaj tvrde da se radi o iznimno ozbiljnom incidentu te da su na terenu stručnjaci za eksplozive koji tragaju za eventualnim bombama i potencijalnim suradnicima.

Policija je odmah po dojavi o incidentu na tviteru objavila priopćenje u kojem su naveli da je u tijeku policijska operacija te upozorili da se ne prilazi sigurnosnom kordonu. Također, odmah je evakuiran dio zračne luke, a putnici koji su tek sletjeli morali su ostati u avionima.

Prema prvim rezultatima istrage, muškarac je prišao skupini vojnika koji su patrolirali aerodromom te s oružjem otrčao u trgovinu. Na njega su odmah otvorili vatru i ubili ga.

 

Francuski mediji pišu da je napadač povezan s incidentom do kojeg je došlo ranije na području Pariza, kada je policija  zaustavila autmobil, čiji je vozač ispalio hitac u glavu policajke. Ona je teško ozlijeđena.

Pojedini tviteraši objavili su da su putnici koji su jutros sletjeli na Orly, drugu najveću parišku zračnu luku, zadržani u avionima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene