Obavijesti Video Pretražite Navigacija
misterij star 13 godina

Novi detalji o nestanku Madeleine McCann: Glavni osumnjičenik telefonirao s mjesta gdje je djevojčica posljednji put viđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni osumnjičenik u istrazi nestanka Madeleine McCann telefonirao je sat vremena prije njezina nestanka s mjesta na kojem je nestala.

Christian Brueckner nedavno je identificiran kao glavni osumnjičenik za nestanak Madeleine McCann, koja je 2007. godine nestala tijekom odmora u Portugalu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestala Cijeli svijet prati misterij već 13 godina: Novca sve manje, a očekivanja sve veća Slika nije dostupna MISTERIOZNI NESTANAK Stravično otkriće na imanju na kojem je živio muškarac koji se sumnjiči za otmicu malene Maddie: Zašto je policiji trebalo toliko dugo da ga osumnjiči nakon ovih šokantnih nalaza?

Detalji o telefonskom pozivu koji je Brueckner navodno obavio prije nego što je McCann nestala trebali bi biti objavljeni u njemačkoj kriminalističkoj emisiji.

Voditelji emisije Rudi Cerne rekao je da je do poziva došlo "manje od sat vremena prije nego što je Maddie nestala" te da se razgovor odvio na "istom mjestu gdje je djevojčica posljednji put viđena". Dodao je da taj poziv ima "vrlo važnu ulogu" u istrazi.

Također je rekao da je uzbuđen zbog detalja koje će njemački inspektor Christian Hoppe otkriti u emisiji te dodao da ima "dojam da se nešto važno događa". Njemački su tužitelji više puta rekli da imaju "čvrste dokaze" da je McCann ubijena te su u pismu tu informaciju obznanili njezinim roditeljima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene